Kuusamo-opiston toimitilat sijaitsevat ns. entisen Kuusamon kansanopiston tiloissa, aivan Kuusamon keskussa omalla viihtyisällä ja vehreällä tontilla.

Residenssissä käytössäsi on kalustettu asunto, johon kuuluvat vuodevaatteet ja pyyhkeet. Yhteisistä keittiö- ja suihkutiloista löytyvät astiat ja wc-paperi. Jokainen huolehtii yhteisestä viihtyvyydestä ja tilojen siisteydestä. Talon siivooja huolehtii tämän lisäksi siivouksesta asunnon ja yhteisten tilojen siivouksesta viikottain.

Päärakennuksesta löytyy lisää yhteisiä tiloja, kuten pyykkitupa ja sauna, jotka ovat residenssiläisten käytettävissä.

Esittely 360°

Työskentelytilat

Opistolassa sijaitsevat Kuusamo-opiston kansanopiston ja kansalaisopiston sekä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston toimistot, useita luokka - ja työskentelytiloja. Kauempana löytyy myös opiston oma erämaamökki.

Arvola

Puisen Arvolan, mihin residenssityöskentelijät pääsääntöisesti majoittuvat sijaitsee erillisenä rakennuksena pihapiirissä. Arvolan ensimmäisessä kerroksessa on iso koulutustila, jota käytetään esimerkisi taidegrafiikan kursseilla.

Teatterisali

Teatterisalissa on istumapaikat 100 henkilölle ja sieltä löytyy näyttämön lisäksi tykki ja valkokangas.

Taidesali

Päärakennuksen kolmannesta kerroksesta löytyy taidesali, jossa iltaisin toimii Lasten ja nuorten kuvataidekoulu. Isosta tilasta löytyy maalaustelineitä ja savitöiden polttouuni.

Veistola & pronssinvalutila

Opistolan vieressä sijaitseva Veistola kätkee sisäänsä tilat puutyöpajan toiminnalle sekä erilaisille kuvataiteen ja käsityön lyhytkursseille. Toinen puinen ulkorakennus toimii pronssivalu- ja raudantaonta -kurssien päätilana.

Valokuvaus

Kuusamo-opistosta löytyy digitaalisen valokuvauskaluston lisäksi, myös pimiöt mustavalkokuvien kehitykseen ja erillinen studio ja suurtulostin.

Ruokala

Puisessa, kaksikerroksisessa Majala-rakennuksessa on opiston kuulu oma keittiö ja ruokasali sekä Pikkusalina tunnettu kokous- ja koulutustila. Toisessa kerroksessa on lisäksi majoitustiloja. Lounasruokailu järjestetään päivittäin. Isoimmille ryhmille tarjotaan tilauksesta myös aamiainen, päivällinen ja retkieväät.

Majoitus ja työskentelytiloissa käytössäsi on nopea internetyhteys.

Mikäli työskentelysi vaatii erityistarpeita tai haluatte työskennellä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa (matkailu/luontopalvelut), mainitsethan siitä  työsuunnitelmassasi.

Mahdollisuus myös lyhyisiin retriitteihin js näyttelyjen pitämiseen yhteistyötahojemme toimitiloissa.

Asunnot

Esittely

Keskellä Kuusamon kaupunkia, viihtyisällä ja rauhallisella omalla tontilla sijaitseva Kuusamo-opisto tarjoaa majoituspalveluja yksittäisille matkailijoille sekä ryhmille. Tarjolla on noin 80 vuodepaikkaa. Hinnaltaan edulliset, siistit ja viihtyisät majoitustilat vaihtelevat yhden hengen huoneesta neljän hengen ryhmähuoneisiin. Majoitustilojen yhteydessä on keittiöt ja oleskelutilat, jotka ovat majoittujien käytössä.

Majoitushinnat sisältävät liinavaatteet pedattuina, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Majoitustiloihin ei valitettavasti voi tuoda lemmikkejä.

Saapuminen ja majoittautuminen toimistossamme ma - pe klo 8-15.30, jonka jälkeen ennakkovarauksin sopimuksen mukaan. Tarjoamme mielellämme myös ruokailupalveluita.

Varusteet

  • Jaettu keittiö
  • Sänky 90cm leveä
  • Kirjoituspöytä
  • Televisio
  • Sähköpistokkeet ja internetyhteys
  • Jaettu wc, suihku ja sauna

 

Vuokra

300 €/kk per henkilö

Lisätietoja

Jonna Kalliomäki

+358 4076 888 04

jonna.kalliomaki@kuusamo.fi

Kuvagalleria