Kuusamo-opiston toimitilat sijaitsevat aivan Kuusamon keskussa omalla viihtyisällä ja vehreällä tontilla.

Residenssissä käytössäsi on kalustettu huone, johon kuuluvat vuodevaatteet ja pyyhkeet. Yhteisistä keittiö- ja suihkutiloista löytyvät astiat ja wc-paperi. Jokainen huolehtii yhteisestä viihtyvyydestä ja tilojen siisteydestä. Talon siivooja huolehtii tämän lisäksi huoneen ja yhteisten tilojen siivouksesta kahden viikon välein.

Päärakennuksesta löytyy lisää yhteisiä tiloja, kuten pyykkitupa ja sauna, jotka ovat residenssiläisten käytettävissä.

Esittely 360°

Kuusamo-opiston tilat

Opistola

Opistolassa sijaitsevat Kuusamo-opiston kansanopiston ja kansalaisopiston sekä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston toimistot, useita luokka - ja työskentelytiloja. Opistolla on oma erämaamökki n. 20 km päässä keskustasta.

Arvola

Arvolan ensimmäisessä kerroksessa on iso koulutustila, jota käytetään esimerkisi taidegrafiikan kursseilla. Yläkerrassa on majoitustiloja.

Teatterisali

Teatterisalissa on istumapaikat 100 henkilölle ja sieltä löytyy näyttämön lisäksi tykki ja valkokangas.

Taidehalli

Päärakennuksen kolmannesta kerroksesta löytyy taidehalli, jossa iltaisin toimii Lasten ja nuorten kuvataidekoulu sekä kesäisin viikon kestäviä lyhytkursseja. Isosta tilasta löytyy maalaustelineitä sekä opiskelijatietokoneita.

Veistola & Jaatila

Opistolan vieressä sijaitsevassa Veistolassa on puutyösali ja metallityöpaja. Toinen puinen ulkorakennus, Jaatila, toimii pronssivalu- ja raudantaonta -kurssien päätilana kesäaikana.

Valokuvaus

Kuusamo-opistosta löytyy digitaalisen valokuvauskaluston lisäksi, myös pimiöt mustavalkokuvien kehitykseen ja erillinen studio ja suurtulostin.

Majala

Puisessa, kaksikerroksisessa Majala-rakennuksessa on opiston kuulu oma keittiö ja ruokasali sekä Pikkusalina tunnettu kokous- ja koulutustila. Toisessa kerroksessa on lisäksi majoitustiloja. Lounasruokailu järjestetään lukuvuoden aikana arkisin poislukien loma-ajat. Isoimmille ryhmille tarjotaan tilauksesta myös aamiainen, päivällinen ja retkieväät.

Majoitus ja työskentelytiloissa käytössäsi on langaton internetyhteys.

Työsuunnitelmasta tulee käydä tarkasti ilmi työtilojen tarve, sillä tiloja käytetään pääsääntöisesti opiston koulutus- ja kurssitoimintaan, ja näin ollen työtilojen käyttömahdollisuus on rajallinen.

Mahdollisuus myös lyhyisiin retriitteihin js näyttelyjen pitämiseen yhteistyötahojemme toimitiloissa. Mainitsethan työsuunnitelmassasi jos tarkoituksenasi on pitää näyttely residenssin aikana.

Asunnot

Esittely

Keskellä Kuusamon kaupunkia, viihtyisällä ja rauhallisella omalla tontilla sijaitseva Kuusamo-opisto tarjoaa majoituspalveluja yksittäisille matkailijoille sekä ryhmille. Tarjolla on noin 80 vuodepaikkaa. Hinnaltaan edulliset, siistit ja viihtyisät majoitustilat vaihtelevat yhden hengen huoneesta neljän hengen ryhmähuoneisiin. Majoitustilojen yhteydessä on keittiöt ja oleskelutilat, jotka ovat majoittujien käytössä.

Majoitushinnat sisältävät liinavaatteet pedattuina, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Majoitustiloihin ei valitettavasti voi tuoda lemmikkejä.

Saapuminen ja majoittautuminen toimistossamme ma - pe klo 8-15, jonka jälkeen ennakkovarauksin sopimuksen mukaan. Tarjoamme mielellämme myös ruokailupalveluita.

Varusteet

  • Jaettu keittiö
  • Sänky 80cm leveä
  • Kirjoituspöytä
  • Televisio
  • Sähköpistokkeet ja internetyhteys
  • Jaettu wc, suihku ja sauna

 

Vuokra

500 €/kk per henkilö

Lisätietoja

Anna Tyystälä

+358 50 444 1157

anna.tyystala@kuusamo.fi

Kuvagalleria